Bedrijfsuitje boeken op circuit Zandvoort of Assen

Ben je op zoek naar een geschikt bedrijfsuitje? Wij organiseren een compleet verzorgde dag met verschillende activiteiten en catering. Voor een spannend en sportief bedrijfsuitje kun je een uitje boeken naar de racebaan. De activiteiten vinden allemaal plaats op de échte auto-race circuits in Zandvoort of Assen. Wanneer je wil ervaren hoe het is om als coureur over een circuit te racen dan is dat bij Raceteam Wolters uit Apeldoorn ook mogelijk. De auto’s zijn óók te huur om zélf achter het stuur te kruipen. Dit is dan ook hét perfecte bedrijfsfeest voor unieke teambuilding activiteiten.

Verschillende activiteiten op de racebaan

Op de racebaan van Zandvoort en Assen zijn verschillende activiteiten mogelijk. Wanneer je een bedrijfsuitje bij Raceteam Wolters uit Apeldoorn boekt, kunnen verschillende pakketten samengesteld worden. Afhankelijk van uw wens van het bedrijfsuitje en de voorkeur voor bepaalde activiteiten is een leuke dag samen te stellen.Speel dezelfde trainingsactiviteiten die échte coureurs ook moeten doen om hun reactiesnelheid en behendigheid te trainen. Naast het racen op de baan is racen in een race simulator mogelijk. Ook mag je een proberen zo snel mogelijk een wiel te verwisselen zoals ze dat in de Formule 1 doen. Voor een competitief dagje zijn dit ontzettend leuke activiteiten. Met al deze activiteiten is het een hele beleving om met uw collega’s de dag als coureur te beleven. 

Bedrijfsuitje Apeldoorn

Teambuilding activiteiten op de racebaan

Verschillende activiteiten op de racebaan zijn ook geschikt als teambuilding activiteiten. Het ondergaan van teambuilding activiteiten is als bedrijfsuitje zeker een aanrader. Na een geslaagd dagje met teambuilding activiteiten kun je hier zeker voordelen uit halen. Teambuilding is geschikt om als collega’s beter te kunnen samenwerken. Het volgen van teambuilding activiteiten heeft zeker positieve effecten op de relaties tussen collega’s. Dit zal daardoor zelfs merkbaar op de werkplek zijn. Geschikte activiteiten op de racebaan en naast de racebaan zijn zeker mogelijk. Activiteiten zoals het in teams verwisselen van banden levert vaak veel competitie en plezier op. Daarnaast zijn verschillende activiteiten mogelijk, van krachtmetingen tot aan racen op het circuit

Bedrijfsfeest op de racebaan

De setting van onze locatie zorgt voor een uniek feest.

U kunt dan ook gebruik maken van de uniek sfeer die de locatie heeft. Binnen in de pitbox is genoeg plek om met een flinke groep goed te kunnen borrelen en eten. Naast al deze activiteiten kunt u de hele dag de ogen uit kijken naar alle bijzondere racewagens op het terrein.