Racen op circuit
5B4A9870

Ik ben Gerald Wolters. Oprichter en coureur van Raceteam Wolters. Mijn passie is racen. Vanaf mijn geboorte stroomt er al benzine en adrenaline door mijn anderen. 

Als kind keek ik altijd Formule 1 samen met mijn vader en moeder en op mijn 13e ervoer ik voor het eerst de snelheid van het karten. Mijn tweede kart ervaring was deelname aan een race tijdens een personeelsfeest van mijn vaders werk. Die race won ik en sindsdien ben ik verslaafd aan snelheid. 

Op mijn 20e ben ik fanatiek geworden met racen op amateurniveau in de lokale huurkart competitie en won daar veel wedstrijden en kampioenschappen. Nu is het tijd voor de volgende stap, autoracen! 

Mijn doel is om op zo hoog mogelijk niveau te racen met een geweldig team van monteurs en de snelste auto’s. Om dit te bereiken heb ik een team van toppers nodig, zowel voor als achter de schermen. 

De leerlingen van autotechniek van het ROC Aventus in Apeldoorn onderhouden mijn auto en diverse sponsoren steunen mij in financiële of materiële zin om mijn droom te kunnen realiseren

Natuurlijk zijn er genoeg dingen om te regelen of te financieren en daarvoor is extra hulp altijd welkom. In ruil voor de dienst en steun bied ik ene geweldige tegenprestatie aan. Nieuwsgierig wat dat is? Neem dan a.u.b. contact op. Ik ben er klaar voor. Help je mee?