Racen op een circuit

Als je altijd al zélf op een circuit hebt willen racen, dan is dat mogelijk bij Raceteam Wolters op het circuit van Zandvoort of Assen. Je kunt een dagje meerijden en ervaren hoe het is om coureur te zijn. Je krijgt persoonlijke begeleiding waardoor je alles leert over het rijden en ervaart de spanning van het racen op het circuit in een racewagen. Naast verschillende trainingen is het mogelijk om bij ons team wedstrijden te komen racen. Hiermee doet u mee in een het officiële kampioenschap waar u punten verdient met uw prestaties en komt u op verschillende racebanen in Nederland. Als u altijd al een keertje zélf heeft willen racen in Zandvoort of Assen dan kan dat zeker door mee te komen met leuke uitstapjes of wedstrijden. 

Wanneer je wil weten hoe het is om een coureur te zijn dan kun je een middagje meerijden. Je kunt met een coureur racen op het circuit waardoor je kunt ervaren hoe het is om met een enorme snelheid over een racebaan te racen. In een top race-auto zul je over de baan gaan. Je gaat met een enorme snelheid over de baan om een goede tijd neer te zetten. Hard door de bochten en topsnelheden op de rechte stukken. Nadat je in de race-auto hebt gezeten heb je de rest van de dag toegang tot de baan. Je kunt dan de rest van de dag heerlijk trainingen bekijken. Race-auto’s uit verschillende klassen die in topsnelheid over de baan racen kun je bekijken.

Het raceteam in Apeldoorn

Een raceteam bestaat uit een groot team van monteurs en coureurs. Om alles te plannen en te regelen en zakelijke relaties te beheren, is een team afhankelijk van een teammanager. In een raceteam is dan ook altijd plek voor iemand die bij kan dragen aan het team. Als je onderdeel uit wil maken van het raceteam dan ben je bij ons van harte welkom. Om op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen racen op een circuit, is een vaardig team nodig. Daarom zijn er trainingen om als team te kunnen oefenen. Hierdoor kun je veel vaardigheden opdoen en kijken wat je leuk vindt om te leren. Als je als coureur of monteur of teammanager aan de slag wil, neem dan zeker contact met ons op.

Racen op circuit

Een dagje op het circuit

Een dagje op het circuit is leuk voor iedereen. Je kunt zelf een afspraak boeken om een dagje als coureur te ervaren. Het is ook mogelijk om dit cadeau te geven. Het is een leuk persoonlijk en origineel cadeau. Ook is het mogelijk om met een groep naar het circuit te komen. Je kunt een dagje reserveren met vrienden of familie. Het is dan ook een ontzettend leuk uitje. Ook kun je een bedrijfsuitje bij ons boeken. Verschillende activiteiten kunnen tijdens het vriendenuitje of bedrijfsuitje gedaan worden. Deze activiteiten zijn dezelfde trainingsactiviteiten die échte coureurs ook moeten doen om hun reactiesnelheid en behendigheid te trainen Een racesimulator is een leuke activiteit voor iedereen. Verschillende andere teambuilding activiteiten kunnen gedaan worden. Denk bijvoorbeeld eens aan het verwisselen van banden in teams. Verder is voor een coureur, reactievermogen belangrijk. Om dat te testen en te verbeteren kun je zoals coureurs dat doen, in een minuut zoveel mogelijk lampen op een bord uitdrukken die willekeurig aan gaan. Je kunt de dag gaan volgen zoals een echt raceteam dat doet. Voor meer informatie, kan je vrijblijvend contact opnemen!