Racen op Zandvoort

Als je gaat racen op Zandvoort dan krijg je een unieke ervaring. Op het circuit kun je geweldig rijden, het is dan ook een zeer populair circuit in Nederland. Boek een dag een rit op het circuit en wees een dag een echte coureur. Je kunt natuurlijk ook meerijden met een ervaren coureur om op deze manier een ultieme rit te ervaren. Race met topsnelheden over het circuit en laat de adrenaline door je lichaam stromen. Racen op Assen is ook mogelijk op aanvraag.

Een dagje meedraaien op het circuit

Racen op het circuit is voor iedereen vanaf 18 jaar een ultieme ervaring. Wanneer je met een coureur mee gaat racen op Zandvoort dan zal je een unieke ervaring te wachten staan. In de race-auto zitten en mee rijden is ontzettend spannend en uitdagend. Het mee racen op Zandvoort is voor iedereen geschikt die op zoek is naar een echt adrenaline kick. Als je meerijdt in de auto dan zul je merken hoe hard de race-auto’s gaan. Tijdens een rit maakt de raceauto enorme snelheden. Op de rechte stukken zul je ontzettend hard rijden waarna je flink op de rem gaat om door de bochten te snijden. Je gaat met de coureur top tijden neerzetten wat echte en top ervaring is. Racen op Zandvoort is dan ook echt een leuke ervaring om jezelf te gunnen of een origineel cadeau om weg te geven.

Racen op Zandvoort

Racen op het circuit

Je kunt met een coureur meerijden of trainingen volgen. Dit is afhankelijk waar jij je voor opgeeft. Als je graag zelf wil gaan racen dan kun je je voor een training op gaan geven. Je kunt dan gaan trainen en naar wedstrijden toe werken. Hierdoor kun je op verschillende circuits gaan racen. Je gaat racen op Zandvoort en andere banen in Nederland maar ook in België en Duitsland. Naast het racen van wedstrijden ga je natuurlijk ook veel trainen. Dit doe je met een team. Naast coureurs zijn natuurlijk ook monteurs en technici belangrijk. Die zorgen er immers voor dat je raceauto in goede staat blijft. Als deze kant van de race sport je aantrekt dan kun je zeker ook contact opnemen.

Bedrijfsuitjes, team building en feestjes

Wanneer geen trainingen gepland zijn op de baan en bij de racesimulators dan is het mogelijk om met een vriendengroep of met je werk langs te komen, je kunt dan een dag ervaren zoals een coureur dit ervaart. Het is ook mogelijk om verschillende teambuilding activiteiten te doen. Je gaat dan als team verschillende activiteiten doen die te maken hebben met racen en reactiesnelheid. Denk aan het verwisselen van banden in teams en het racen tegen elkaar in een race simulator en een reactiesnelheid test door op een groot bord binnen een minuut zoveel mogelijk lampen uit te drukken die willekeurig aan gaan. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.